Copyright © 2012 schildersbedrijf Vogelaar  Inc. All Rights Reserved.
DIENSTEN


Buitenschilderwerk

Vakkundig buitenschilderwerk behoort net als het noodzakelijke onderhoud tot de belangrijkste activiteiten van het BS-erkende schildersbedrijf.
Regelmatig onderhoud zorgt niet alleen voor een frisse en verzorgende uitstraling, het is ook noodzakelijk om uw pand tegen weersinvloeden te beschermen om zo de waarde en levensduur van uw pand te behouden.


Op het gebied van beglazings- en timmerwerk hebben wij een uitstekende samenwerking met geselecteerde partners.


Binnenschilderwerk

Het schilderwerk en het onderhoud van wanden, plafonds, kozijnen en deuren is bij het BS-erkende schildersbedrijf al jaren in goede handen. Gekozen kan worden voor een opfrisbeurt of wellicht voor een ander kleurschema om de sfeer te veranderen.
Bij het schilderen van houtwerk letten we niet alleen op het visuele aspect, maar vooral mede op de duurzaamheid: problemen aan de buitenzijde, denk aan houtrot en afbladeren, hebben veelal te maken met het schilderwerk aan de binnenzijde.
Op het gebied van wandafwerking is veel meer mogelijk dan u denkt. Bij ons kunt u terecht voor muurverf, glasvliesweefselbehang, patroonbehang en stucwerk.


Onze frisse en verrassende blik brengt u op nieuwe ideeŽn. Indien u dat wenst, kunnen wij onze kleurenstyliste inschakelen.


Wij zorgen er bij het binnenschilderwerk uiteraard voor dat overlast tot een minimum wordt beperkt.


Houtrot

Houtrot voorkomen
Het motto 'voorkomen is beter dan genezen' geldt in hoge mate voor houtrot. Door het hout zo droog mogelijk te houden wordt houtrot voorkomen. En als u een aantal zaken... lees meer>        HOME

     KWALITEIT

      DIENSTEN

     PROJECTEN

    CONTACT

    VACATURES