Copyright © 2012 schildersbedrijf Vogelaar  Inc. All Rights Reserved.

        HOME

     KWALITEIT

      DIENSTEN

     PROJECTEN

    CONTACT

    VACATURES
Kwaliteit, veiligheid en milieu

Als het om kwaliteit en veiligheid gaat, verlangen opdrachtgevers steeds vaker harde garanties. Schildersbedrijf Vogelaar anticipeert op deze ontwikkeling. Wij beschikken over de kwaliteitscertificaten:
*  VCA gekwalificeerd
*  BS (Betere Schilder) erkend schildersbedrijf
Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, werken wij met eersteklas producten en verhoogde kwaliteitslakken; onder andere Sigma, Sikkens en Caparol. Dit resulteert in verlenging van de levensduur van de ondergrond en het voorkomen van vervanging.
Tevens worden lege verfblikken en ander producten gescheiden ingezameld. Elk product wordt op verantwoordelijke wijze afgevoerd.


Onze schilders zijn vakbekwaam en beschikken over de vereiste specialistische vakkennis. Om dit up-to-date te houden, volgen wij voortdurend bijscholingscursussen. Als opdrachtgever bent u dus altijd verzekerd van vakbekwame schilders, die garant staan voor een perfecte uitvoering van het schilderwerk.


Wat betekent BS-erkend schildersbedrijf?
Een betere schilder voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf. Als betere schilder staan wij onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie. Wij verstrekken u altijd een heldere,complete en schriftelijke offerte. Wij geven u garantie op het aangeleverde werk conform de leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.